Mozzarellás csirkecombok recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 csirke felső combfilé – bőr nélkül
- 3 nagy mozzarella sajt
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 ek olívaolaj
- só
- frissen őrölt tarka bors
Elkészítése:
A csirkecombokat alaposan megmossuk, sózzuk, borsozzuk, bekenjük az olívaolajban elkevert reszelt fokhagymával, beletesszük egy jénai tálba, és 180 fokra előmelegített sütőben, alufóliával lefedve 40-45 percet sütjük.
Ha a csirkecombok kellően megpuhultak, levesszük a fóliát, rátépkedjük a mozzarella sajtot, majd visszatesszük a sütőbe, és addig sütjük, míg szép aranybarna lesz a teteje.
Friss salátával, párolt rizzsel tálalhatjuk.
Jó étvágyat!
A mozzarellás csirkecombok kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 19 g
Szénhidrát: 1 g
Zsír: 14 g
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »