Mozzarellás csirkecombok recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 4 csirke felső combfilé – bőr nélkül
- 3 nagy mozzarella sajt
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 ek olívaolaj
- só
- frissen őrölt tarka bors
Elkészítése:
A csirkecombokat alaposan megmossuk, sózzuk, borsozzuk, bekenjük az olívaolajban elkevert reszelt fokhagymával, beletesszük egy jénai tálba, és 180 fokra előmelegített sütőben, alufóliával lefedve 40-45 percet sütjük.
Ha a csirkecombok kellően megpuhultak, levesszük a fóliát, rátépkedjük a mozzarella sajtot, majd visszatesszük a sütőbe, és addig sütjük, míg szép aranybarna lesz a teteje.
Friss salátával, párolt rizzsel tálalhatjuk.
Jó étvágyat!
A mozzarellás csirkecombok kalória és tápérték tartalma:
Kalória: 204 kcal
Fehérje: 19 g
Szénhidrát: 1 g
Zsír: 14 g
Az adatok 100 g mennyiségre vonatkoznak.
Fehérje: 19 g
Szénhidrát: 1 g
Zsír: 14 g
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.