Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Mozzarellás csirkecombok recept

Mozzarellás csirkecombok
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 4 csirke felső combfilé – bőr nélkül
    • 3 nagy mozzarella sajt
    • 2 gerezd fokhagyma
    • 2 ek olívaolaj
    • frissen őrölt tarka bors

    Elkészítése:

    A csirkecombokat alaposan megmossuk, sózzuk, borsozzuk, bekenjük az olívaolajban elkevert reszelt fokhagymával, beletesszük egy jénai tálba, és 180 fokra előmelegített sütőben, alufóliával lefedve 40-45 percet sütjük.

    Ha a csirkecombok kellően megpuhultak, levesszük a fóliát, rátépkedjük a mozzarella sajtot, majd visszatesszük a sütőbe, és addig sütjük, míg szép aranybarna lesz a teteje.

    Friss salátával, párolt rizzsel tálalhatjuk.

    Jó étvágyat!

    A mozzarellás csirkecombok kalória és tápérték tartalma:

    Kalória: 204 kcal
    Fehérje: 19 g
    Szénhidrát: 1 g
    Zsír: 14 g
    Az adatok 100 g mennyiségre vonatkoznak.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá