Mézes-mustáros csirke recept
Hozzávalók:
- 70 dkg csirkemell filé
- 4 dl főzőtejszín
- 1 ek étkezési keményítő
- 2 ek olaj
- 4-5 evőkanál méz
- 4-5 evőkanál mustár
- 3 gerezd zúzott fokhagyma
- só
- őrölt bors
- csipet bazsalikom
Elkészítése:
A húst kisebb csíkokra vagy kockákra vágjuk és olajon fehéredésig sütjük, közben sózzuk, borsozzuk, a zúzott fokhagymát rászórjuk.
Amíg fő, simára keverjük a mézet, mustárt, keményítőt és a főzőtejszínt. Ha a hús elkészült, ráöntjük a szószt és addig főzzük, amíg a szósz sűrűsödni kezd.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

