Mézes-ketchupos csirkemell recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50-60 dkg csirkemellfilé
- 3-4 evőkanál ketchup
- 3 evőkanál méz
- kevés só
- bazsalikom
- 2-3 ek olívaolaj, de jó az étolaj is
Elkészítése:
Feldaraboljuk a csirkemellfilét. Összekeverjük a mézet a ketchuppal és sóval, majd beleforgatjuk a húst.
Olajat hevítünk a teflonserpenyőben, lassú tűzön szép pirosra sütjük a húsok mindkét oldalát.
Ha megsültek, megszórjuk bazsalikommal mindegyik tetejét. Párolt rizzsel tálalhatjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »