Mézes-ketchupos csirkemell recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50-60 dkg csirkemellfilé
- 3-4 evőkanál ketchup
- 3 evőkanál méz
- kevés só
- bazsalikom
- 2-3 ek olívaolaj, de jó az étolaj is
Elkészítése:
Feldaraboljuk a csirkemellfilét. Összekeverjük a mézet a ketchuppal és sóval, majd beleforgatjuk a húst.
Olajat hevítünk a teflonserpenyőben, lassú tűzön szép pirosra sütjük a húsok mindkét oldalát.
Ha megsültek, megszórjuk bazsalikommal mindegyik tetejét. Párolt rizzsel tálalhatjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »