Mézes-ketchupos csirkemell recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 50-60 dkg csirkemellfilé
- 3-4 evőkanál ketchup
- 3 evőkanál méz
- kevés só
- bazsalikom
- 2-3 ek olívaolaj, de jó az étolaj is
Elkészítése:
Feldaraboljuk a csirkemellfilét. Összekeverjük a mézet a ketchuppal és sóval, majd beleforgatjuk a húst.
Olajat hevítünk a teflonserpenyőben, lassú tűzön szép pirosra sütjük a húsok mindkét oldalát.
Ha megsültek, megszórjuk bazsalikommal mindegyik tetejét. Párolt rizzsel tálalhatjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

