Mézes-ketchupos csirkemell recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50-60 dkg csirkemellfilé
- 3-4 evőkanál ketchup
- 3 evőkanál méz
- kevés só
- bazsalikom
- 2-3 ek olívaolaj, de jó az étolaj is
Elkészítése:
Feldaraboljuk a csirkemellfilét. Összekeverjük a mézet a ketchuppal és sóval, majd beleforgatjuk a húst.
Olajat hevítünk a teflonserpenyőben, lassú tűzön szép pirosra sütjük a húsok mindkét oldalát.
Ha megsültek, megszórjuk bazsalikommal mindegyik tetejét. Párolt rizzsel tálalhatjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »