Mexikói grill csirkeszárnyak hagymás tepsis krumplival recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 15 csirkeszárny (1,8 kg)
- 1 csomag mexikói grill fűszerkeverék (30 g)
- 2 kg krumpli
- 2-3 fej vöröshagyma
- 1 ek étolaj
- frissen őrölt bors
- só
Elkészítése:
A szárnyakat alaposan megmossuk. Sóval, borssal és a fűszerkeverékkel bedörzsöljük.
A krumplit megpucoljuk és felkockázzuk. A vöröshagymát megpucoljuk, félbevágjuk, majd felszeleteljük. A krumplit a hagymával, kevés étolajjal összeforgatjuk, sózzuk.
A szárnyakat egy nagyobb tepsibe sorakoztatjuk, ráhalmozzuk a hagymás krumplit, és fóliával lefedjük. 180 fokos sütőben kb. 45 percet sütjük. Amikor a krumpli már megpuhult, a szárnyak is átsülnek.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 30 perc és kész a tökéletes menü? Igen!
Ebédre vagy vacsorára ajánljuk ezt az ízletes összeállítást: krémleves, két
Tovább olvasom »