Mexikói grill csirkeszárnyak hagymás tepsis krumplival recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 15 csirkeszárny (1,8 kg)
- 1 csomag mexikói grill fűszerkeverék (30 g)
- 2 kg krumpli
- 2-3 fej vöröshagyma
- 1 ek étolaj
- frissen őrölt bors
- só
Elkészítése:
A szárnyakat alaposan megmossuk. Sóval, borssal és a fűszerkeverékkel bedörzsöljük.
A krumplit megpucoljuk és felkockázzuk. A vöröshagymát megpucoljuk, félbevágjuk, majd felszeleteljük. A krumplit a hagymával, kevés étolajjal összeforgatjuk, sózzuk.
A szárnyakat egy nagyobb tepsibe sorakoztatjuk, ráhalmozzuk a hagymás krumplit, és fóliával lefedjük. 180 fokos sütőben kb. 45 percet sütjük. Amikor a krumpli már megpuhult, a szárnyak is átsülnek.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »