Medvehagymás, tejszínes csirkeragu recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemell filé
- 15 dkg bacon
- 2 szál újhagyma
- 10 levél medvehagyma
- 20 dkg gomba
- 1 hegyes erős paprika
- só
- őrölt fehér bors
- 2 dl főzőtejszín
Elkészítése:
A csirkemellet, újhagymát, medvehagymát, gombát, bacont /nekem most kockázott volt itthon/ és a paprikát vékony csíkokra vágjuk.
A bacont kipirítjuk, megdinszteljük rajta az újhagymát és a medvehagymát. Rádobjuk a csirkemell csíkokat, sózzuk, borsozzuk és 8-10 percet pirítjuk. Hozzáadjuk a paprikát, gombát és 10-15 percet pároljuk. Felöntjük a tejszínnel, kiforraljuk és levesszük a tűzről.
Kukoricás rizst készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »