Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Medvehagymás, tejszínes csirkeragu recept

Medvehagymás, tejszínes csirkeragu
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg csirkemell filé
    • 15 dkg bacon
    • 2 szál újhagyma
    • 10 levél medvehagyma
    • 20 dkg gomba
    • 1 hegyes erős paprika
    • őrölt fehér bors
    • 2 dl főzőtejszín

    Elkészítése:

    A csirkemellet, újhagymát, medvehagymát, gombát, bacont /nekem most kockázott volt itthon/ és a paprikát vékony csíkokra vágjuk.

    A bacont kipirítjuk, megdinszteljük rajta az újhagymát és a medvehagymát. Rádobjuk a csirkemell csíkokat, sózzuk, borsozzuk és 8-10 percet pirítjuk. Hozzáadjuk a paprikát, gombát és 10-15 percet pároljuk. Felöntjük a tejszínnel, kiforraljuk és levesszük a tűzről.

    Kukoricás rizst készítettem mellé.

    Jó étvágyat kívánok hozzá!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá