Medvehagymás, tejszínes csirkeragu recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemell filé
- 15 dkg bacon
- 2 szál újhagyma
- 10 levél medvehagyma
- 20 dkg gomba
- 1 hegyes erős paprika
- só
- őrölt fehér bors
- 2 dl főzőtejszín
Elkészítése:
A csirkemellet, újhagymát, medvehagymát, gombát, bacont /nekem most kockázott volt itthon/ és a paprikát vékony csíkokra vágjuk.
A bacont kipirítjuk, megdinszteljük rajta az újhagymát és a medvehagymát. Rádobjuk a csirkemell csíkokat, sózzuk, borsozzuk és 8-10 percet pirítjuk. Hozzáadjuk a paprikát, gombát és 10-15 percet pároljuk. Felöntjük a tejszínnel, kiforraljuk és levesszük a tűzről.
Kukoricás rizst készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.