Medvehagymás-sajtos csirkemell recept

Hozzávalók:
- 1 kg csirkemell filé
- 3 ek fokhagymakrém
- kevés só
- pár szál medvehagyma
- 1 nagy tejföl
- 20-25 dkg sajt reszelve
- 3 ek olaj
Elkészítése:
A húst szeletekre vágjuk, egy tálba belerakjuk, rányomjuk a fokhagymakrémet, és jól átkeverjük. Hűtőbe rakjuk kb. 20 percre.
Kevés olajat öntünk egy közepes tepsi aljába, rárakjuk a hússzeleteket, majd a sütőben elősütjük kb. 15 perc alatt.
Utána megszórjuk az apróra vágott medvehagymával, és picit megsózzuk. A tejfölbe belekeverjük a reszelt sajt kicsit kevesebb mint a felét, és mindegyik szeletet hús tetejét megkenjük a sajtos tejföllel. Ezután megszórjuk a maradék reszelt sajttal, és készre sütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »