Medvehagymás-sajtos csirkemell recept
Hozzávalók:
- 1 kg csirkemell filé
- 3 ek fokhagymakrém
- kevés só
- pár szál medvehagyma
- 1 nagy tejföl
- 20-25 dkg sajt reszelve
- 3 ek olaj
Elkészítése:
A húst szeletekre vágjuk, egy tálba belerakjuk, rányomjuk a fokhagymakrémet, és jól átkeverjük. Hűtőbe rakjuk kb. 20 percre.
Kevés olajat öntünk egy közepes tepsi aljába, rárakjuk a hússzeleteket, majd a sütőben elősütjük kb. 15 perc alatt.
Utána megszórjuk az apróra vágott medvehagymával, és picit megsózzuk. A tejfölbe belekeverjük a reszelt sajt kicsit kevesebb mint a felét, és mindegyik szeletet hús tetejét megkenjük a sajtos tejföllel. Ezután megszórjuk a maradék reszelt sajttal, és készre sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Klasszikus karácsonyi sütemények-az ünnep elmaradhatatlan ízei
Ebben a gyűjteményben a magyar süteménytradíció legnagyobb kedvenceit talál
Tovább olvasom »
Klasszikusok újragondolva-az íz ugyanaz, a forma egyszerűbb és gyorsabb
A nagy kedvencek hangulata semmit sem változott, mégis modernebb, könnyebbe
Tovább olvasom »
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »

