Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Medvehagymás sajtkrémmel töltött csirkemell recept

Medvehagymás sajtkrémmel töltött csirkemell
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 4 db csirkemell
    • 1-2 maréknyi medvehagyma
    • 3 szikkadt zsemle belseje
    • bors
    • fenyőmag
    • olíva olaj
    • parmezán sajt
    • 1 doboz natúr krémsajt
    • vaj
    • szeletelt bacon

    Elkészítése:

    A medvehagymát apróra vágjuk. A fenyőmagot megpirítjuk.

    Egy turmix segítségével pestot készítünk a medvehagyma, só, fenyőmag, sajt és olaj felhasználásával. Ezt a pestot keverjük a natúr krémsajtba, amit még sózunk, borsozunk.

    Hozzáadjuk a zsemle belsejét is. Ezt a keveréket töltjük a félbevágott csirkemellek közé, amit hústűvel rögzítünk.

    A húsokat vajon elősütjük, majd szeletelt baconnel körbetekerve egy közepes tepsibe helyezzük. A megmaradt zsiradékot hozzáöntjük, és lefedve, előmelegített sütőben sütjük kb. 1 órán keresztül.

    A tetejét a végén meg is piríthatjuk. Bármilyen körettel nagyon finom.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá