Medvehagymás sajtkrémmel töltött csirkemell recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 db csirkemell
- 1-2 maréknyi medvehagyma
- 3 szikkadt zsemle belseje
- só
- bors
- fenyőmag
- olíva olaj
- parmezán sajt
- 1 doboz natúr krémsajt
- vaj
- szeletelt bacon
Elkészítése:
A medvehagymát apróra vágjuk. A fenyőmagot megpirítjuk.
Egy turmix segítségével pestot készítünk a medvehagyma, só, fenyőmag, sajt és olaj felhasználásával. Ezt a pestot keverjük a natúr krémsajtba, amit még sózunk, borsozunk.
Hozzáadjuk a zsemle belsejét is. Ezt a keveréket töltjük a félbevágott csirkemellek közé, amit hústűvel rögzítünk.
A húsokat vajon elősütjük, majd szeletelt baconnel körbetekerve egy közepes tepsibe helyezzük. A megmaradt zsiradékot hozzáöntjük, és lefedve, előmelegített sütőben sütjük kb. 1 órán keresztül.
A tetejét a végén meg is piríthatjuk. Bármilyen körettel nagyon finom.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »