Medvehagymás sajtkrémmel töltött csirkemell recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 4 db csirkemell
- 1-2 maréknyi medvehagyma
- 3 szikkadt zsemle belseje
- só
- bors
- fenyőmag
- olíva olaj
- parmezán sajt
- 1 doboz natúr krémsajt
- vaj
- szeletelt bacon
Elkészítése:
A medvehagymát apróra vágjuk. A fenyőmagot megpirítjuk.
Egy turmix segítségével pestot készítünk a medvehagyma, só, fenyőmag, sajt és olaj felhasználásával. Ezt a pestot keverjük a natúr krémsajtba, amit még sózunk, borsozunk.
Hozzáadjuk a zsemle belsejét is. Ezt a keveréket töltjük a félbevágott csirkemellek közé, amit hústűvel rögzítünk.
A húsokat vajon elősütjük, majd szeletelt baconnel körbetekerve egy közepes tepsibe helyezzük. A megmaradt zsiradékot hozzáöntjük, és lefedve, előmelegített sütőben sütjük kb. 1 órán keresztül.
A tetejét a végén meg is piríthatjuk. Bármilyen körettel nagyon finom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Klasszikus karácsonyi sütemények-az ünnep elmaradhatatlan ízei
Ebben a gyűjteményben a magyar süteménytradíció legnagyobb kedvenceit talál
Tovább olvasom »
Klasszikusok újragondolva-az íz ugyanaz, a forma egyszerűbb és gyorsabb
A nagy kedvencek hangulata semmit sem változott, mégis modernebb, könnyebbe
Tovább olvasom »
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »

