Medvehagymás sajtkrémmel töltött csirkemell recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 db csirkemell
- 1-2 maréknyi medvehagyma
- 3 szikkadt zsemle belseje
- só
- bors
- fenyőmag
- olíva olaj
- parmezán sajt
- 1 doboz natúr krémsajt
- vaj
- szeletelt bacon
Elkészítése:
A medvehagymát apróra vágjuk. A fenyőmagot megpirítjuk.
Egy turmix segítségével pestot készítünk a medvehagyma, só, fenyőmag, sajt és olaj felhasználásával. Ezt a pestot keverjük a natúr krémsajtba, amit még sózunk, borsozunk.
Hozzáadjuk a zsemle belsejét is. Ezt a keveréket töltjük a félbevágott csirkemellek közé, amit hústűvel rögzítünk.
A húsokat vajon elősütjük, majd szeletelt baconnel körbetekerve egy közepes tepsibe helyezzük. A megmaradt zsiradékot hozzáöntjük, és lefedve, előmelegített sütőben sütjük kb. 1 órán keresztül.
A tetejét a végén meg is piríthatjuk. Bármilyen körettel nagyon finom.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »