Medvehagymás joghurtban pácolt csirkemell recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 4 db csirkemell filé
- 2 dl joghurt
- 5 levél medvehagyma
- só
- őrölt fehér bors
- szárnyas fűszer
- olíva olaj
Előkészítés: A csirkemellet szeletekre vágjuk,kicsit kiklopfoljuk,sózzuk és szárnyas fűszerkeverékkel megszórjuk. A medvehagymát apróra vágjuk.
Elkészítés: A joghurtot elkeverjük az apróra vágott medvehagymával,kevés sóval és őrölt fehér borssal. A csirkemell szeleteket egy tálba tesszük,ráöntjük a joghurtot és 1-2 órára /még jobb ha egy napra/ a hűtőbe tesszük. A hússzeleteket lecsepegtetjük és kevés olíva olajon átsütjük. Az megsütött csirkemellekre öntöttem a maradék joghurtot és egyet forraltam rajta.
Párolt zöldséget és sült burgonyát készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »
Karácsonyi köretötletek: 16 biztos választás az ünnepi asztalra
A karácsonyi főételek mellett a köreteknek is fontos szerep jut az ünnepi a
Tovább olvasom »
12 karácsonyi aprósüti, ami meghitté varázsolja az ünnepet
A karácsonyi hangulatot nemcsak a díszek és a fények, hanem az édes illatok
Tovább olvasom »
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »

