Medvehagymás joghurtban pácolt csirkemell recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 db csirkemell filé
- 2 dl joghurt
- 5 levél medvehagyma
- só
- őrölt fehér bors
- szárnyas fűszer
- olíva olaj
Előkészítés: A csirkemellet szeletekre vágjuk,kicsit kiklopfoljuk,sózzuk és szárnyas fűszerkeverékkel megszórjuk. A medvehagymát apróra vágjuk.
Elkészítés: A joghurtot elkeverjük az apróra vágott medvehagymával,kevés sóval és őrölt fehér borssal. A csirkemell szeleteket egy tálba tesszük,ráöntjük a joghurtot és 1-2 órára /még jobb ha egy napra/ a hűtőbe tesszük. A hússzeleteket lecsepegtetjük és kevés olíva olajon átsütjük. Az megsütött csirkemellekre öntöttem a maradék joghurtot és egyet forraltam rajta.
Párolt zöldséget és sült burgonyát készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 észveszejtő gyümölcsös süti, sütés nélkül!
Ha beköszönt a nyár, vagy egyszerűen csak nincs kedvünk bekapcsolni a sütőt
Tovább olvasom »
7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »
9 étel, amit nem is tudtál, hogy véletlenül találták fel
Sok ikonikus étel és ital mögött nem gondosan megtervezett recept áll, hane
Tovább olvasom »
10 érdekesség a fűszerekről, amit még a nagymamád sem biztos, hogy tud
A magyar konyha elképzelhetetlen fűszerek nélkül – gondoljunk csak a pirosp
Tovább olvasom »
10 dolog, amit nem tudtál a fokhagymáról
A fokhagyma sokunk konyhájának alapköve: ad egy csipet karaktert minden éte
Tovább olvasom »