Medvehagyma mártás natúr csirkére recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- Csirke vagy pulykamell szeletek
- só, bors
- 5dkg vaj
- 2szál újhagyma
- 20dkg friss medvehagyma
- 2dl főzőtejszín
- pár gerezd fokhagyma
Elkészítése:
A hússzeleteket fűszerezzük és olajon megpirítjuk.
A hús visszamaradott zsiradékán a felkarikázott újhagymát pároljuk. Rászórjuk az apróra vágott medvehagymát. Sózzuk,borsozzuk.
Néhány perc alatt puhára pároljuk, hozzáöntjük a főzőtejszínt és összeforraljuk.
A natúr csirkére öntjük.
Tipp:
A mártás színe sokkal zöldebb,ha több és friss medvehagymát használunk. Ha túl híg, tegyünk hozzá egy kevés lisztet.
Natúr husin kívül szívesen használom rántott husira és hal mellé is.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »