Májpástétom recept

Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemáj
- 1 vöröshagyma
- 5-6 ek kacsazsír
- só
- bors
- majoránna ízlés szerint
Elkészítése:
A hagymát finomra aprítjuk, 1 ek zsíron megpirítjuk, majd hozzáadjuk az apróra darabolt májat.
Borssal, majoránnával fűszerezzük. Mikor megpuhult, belekerül a sót is, és 1-2 ek zsír hozzáadásával botmixerrel pépesítjük.
Jól záródó, frissen tartó tálkába kanalazzuk, és tetejére olvasztott kacsazsírt öntünk.
Friss zöldségek és ropogós kiflik mellé finom kence.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »