Májpástétom

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó

Hozzávalók:

  • 50 dkg csirkemáj
  • 1 vöröshagyma
  • 5-6 ek kacsazsír
  • bors
  • majoránna ízlés szerint

Elkészítése:

A hagymát finomra aprítjuk, 1 ek zsíron megpirítjuk, majd hozzáadjuk az apróra darabolt májat.

Borssal, majoránnával fűszerezzük. Mikor megpuhult, belekerül a sót is, és 1-2 ek zsír hozzáadásával botmixerrel pépesítjük.

Jól záródó, frissen tartó tálkába kanalazzuk, és tetejére olvasztott kacsazsírt öntünk.

Friss zöldségek és ropogós kiflik mellé finom kence.