Majoránnás pulykaragu recept

Hozzávalók:
- kb 40 dkg pulykacomb filé
- 15 dkg kolozsvári szalonna
- 20 dkg zöldborsó
- 1 kápia paprika
- 1 fej vöröshagyma
- 1 tk aprított majoránna
- só,őrölt bors ízlés szerint
- 1 ek liszt
- 1/2 liter húsleves laplé
Elkészítése:
A húst mosás után kisebb darabokra vágjuk.
Egy lábasban a csíkokra vágott szalonnát lepiríjuk. A vöröshagymát és paprikát szintén felkockázva hozzáadjuk. Állandó kevergetés mellett üvegesre pirítjuk és a húst is hozzáadjuk, majd sózzuk,borsozzuk és majoránnával megszórjuk.
Addig pirítjuk a húst, amíg szépen kifehéredik, azután liszttel megszórjuk és az alaplével felöntjük.
Fedő alatt puhára főzzük. Legvégül kerül bele a zöldborsó. Addig főzzük, míg a borsó is megpuhul és tálalhatjuk is.
A majoránnás pulykaragu kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 9 g
Szénhidrát: 4 g
Zsír: 9 g
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »