Majorannás csirkeszárny recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1 kg csirkeszárny
- 2 ek kacsazsír
- 1 fej vöröshagyma
- 3 gerezd fokhagyma
- 1 ek majoránna
- 1 dl fehérbor (száraz)
- ízlés szerint só
Elkészítése:
A vöröshagymát kockára vágom, és a zsíron megdinsztelem. A csirkeszárnyakat megtisztítom, és három részre vágom.
Ezután ráteszem a hagymára, sózom, megszórom majoránnával, rávágom a fokhagymát, felöntöm a borral, és fedővel lefedve 15 perc alatt, készre párolom.
Főtt, vagy sült krumplival tálalom, de kiváló feltét bármilyen főzelékre is.
A majorannás csirkeszárny kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 15 g
Szénhidrát: 1 g
Zsír: 15 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »

