Majorannás csirkeszárny recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg csirkeszárny
- 2 ek kacsazsír
- 1 fej vöröshagyma
- 3 gerezd fokhagyma
- 1 ek majoránna
- 1 dl fehérbor (száraz)
- ízlés szerint só
Elkészítése:
A vöröshagymát kockára vágom, és a zsíron megdinsztelem. A csirkeszárnyakat megtisztítom, és három részre vágom.
Ezután ráteszem a hagymára, sózom, megszórom majoránnával, rávágom a fokhagymát, felöntöm a borral, és fedővel lefedve 15 perc alatt, készre párolom.
Főtt, vagy sült krumplival tálalom, de kiváló feltét bármilyen főzelékre is.
A majorannás csirkeszárny kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 15 g
Szénhidrát: 1 g
Zsír: 15 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors vacsorák a suli után – 8 recept alig 1 óra alatt
Ha suli után gyors vacsorára vágyunk, ezek a receptek a legjobb választások
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.09.01 Hétfő
Szeptember 1-je mindig különleges nap: kezdődik az iskola, újra beindul a h
Tovább olvasom »
10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »