Majorannás csirkeszárny recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg csirkeszárny
- 2 ek kacsazsír
- 1 fej vöröshagyma
- 3 gerezd fokhagyma
- 1 ek majoránna
- 1 dl fehérbor (száraz)
- ízlés szerint só
Elkészítése:
A vöröshagymát kockára vágom, és a zsíron megdinsztelem. A csirkeszárnyakat megtisztítom, és három részre vágom.
Ezután ráteszem a hagymára, sózom, megszórom majoránnával, rávágom a fokhagymát, felöntöm a borral, és fedővel lefedve 15 perc alatt, készre párolom.
Főtt, vagy sült krumplival tálalom, de kiváló feltét bármilyen főzelékre is.
A majorannás csirkeszárny kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 15 g
Szénhidrát: 1 g
Zsír: 15 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »