Majorannás csirkeszárny recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 1 kg csirkeszárny
- 2 ek kacsazsír
- 1 fej vöröshagyma
- 3 gerezd fokhagyma
- 1 ek majoránna
- 1 dl fehérbor (száraz)
- ízlés szerint só
Elkészítése:
A vöröshagymát kockára vágom, és a zsíron megdinsztelem. A csirkeszárnyakat megtisztítom, és három részre vágom.
Ezután ráteszem a hagymára, sózom, megszórom majoránnával, rávágom a fokhagymát, felöntöm a borral, és fedővel lefedve 15 perc alatt, készre párolom.
Főtt, vagy sült krumplival tálalom, de kiváló feltét bármilyen főzelékre is.
A majorannás csirkeszárny kalória és tápérték tartalma:
Kalória: 207 kcal
Fehérje: 15 g
Szénhidrát: 1 g
Zsír: 15 g
Az adatok 100 g mennyiségre vonatkoznak.
Fehérje: 15 g
Szénhidrát: 1 g
Zsír: 15 g
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.