Májjal, sárgarépával töltött csirkecomb recept

Hozzávalók:
- 4 nagyobb csirkecomb
- 30 dkg csirkemáj
- 2 zsemle
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 vöröshagyma
- 1 tk kakukkfű
- 1 kk őrölt bors
- 1 ek pirospaprika
- 1 csokor petrezselyemzöld
- 1 szál sárgarépa
- ízlés szerint só
Elkészítése:
A combokat megtisztítom, az ujjammal benyúlok a bőre alá, és kis zsebet alakítok ki, ahova a tölteléket töltöm. Ezután besózom a húst, és félreteszem.
A sárgarépát megtisztítom, és apró kockára vágom. A szikkadt zsemlét vízbe áztatom, a májat elkaparom, a vöröshagymát apró kockára vágom.
Ha a zsemle átázott, jól kinyomom belőle a vizet, és az összes hozzávalóval elkeverem. A masszát a combok bőre alá töltöm, a maradékot a tepsi közepére halmozom, és a megtöltött combokat elhelyezem körülötte. 1 dl vizet öntök alá.
Alufóliával lefedem, és 50 percig, 210 fokon sütöm, majd fólia nélkül még 15 percig.
Krumplipürével, párolt rizzsel és kompóttal, vagy befőttel tálalom.
A májjal, sárgarépával töltött csirkecomb kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 17 g
Szénhidrát: 6 g
Zsír: 4 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »