Magyaros tepsis csirke recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
8 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 2 kg csirkeszárny, és comb
- 1 kanál só
- 1 kávéskanál őrölt bors
- 1 kanál pirospaprika
- 1 csipet szárított chili
- 2 kanál étolaj
- 1 csipet kakukkfű
- 1 pohár sör
Elkészítése
A csirkét megtisztítjuk, átmossuk.
Sóval, őrölt borssal, őrölt pirospaprikával és darált, szárított csilipaprikával, vagy őrölt csípős paprikával bedörzsöljük.
Sütőtálba, vagy tepsibe sorakoztatjuk és olajat aláöntve, először fólia alatt, később a fóliát levéve, megsütjük.
Ha a bőrét ropogósra szeretnénk sütni, kevés sörrel is meglocsolhatjuk, a sütés vége felé.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.