Magyaros, krémsajtos göngyölt csirkemell recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 csirkemellfilé
- 30 dkg tömlős krémsajt
- 5-6 levél medvehagyma, vagy 2 szál újhagyma
- 2 hegyes erős paprika
- 1 szál parasztkolbász
- 8 szelet bacon
- só
- őrölt fehér bors
- szárnyas fűszerkeverék
Elkészítése:
A csirkemelleket középen éles késsel szétnyitjuk, de nem vágjuk át. Kiklopfoljuk, sózzuk, szárnyas fűszerkeverékkel megszórjuk.
A hagymát apróra, a paprikát és a kolbászt kis kockákra vágjuk. A krémsajtba keverjük a paprikát, a kolbászt, a hagymát, az őrölt borsot és a sót /ha szükséges/. A tölteléket elosztjuk a csirkemelleken, feltekerjük, 2-2 szelet baconba göngyöljük, majd szorosan alufóliába csavarjuk.
Tepsibe, vagy grillrácsra tesszük a tekercseket, és közepes lángon 35-40 percet sütjük.
Sült újkrumplit készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »