Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Magyaros, krémsajtos göngyölt csirkemell recept

Magyaros, krémsajtos göngyölt csirkemell
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 4 csirkemellfilé
    • 30 dkg tömlős krémsajt
    • 5-6 levél medvehagyma, vagy 2 szál újhagyma
    • 2 hegyes erős paprika
    • 1 szál parasztkolbász
    • 8 szelet bacon
    • őrölt fehér bors
    • szárnyas fűszerkeverék

    Elkészítése:

    A csirkemelleket középen éles késsel szétnyitjuk, de nem vágjuk át. Kiklopfoljuk, sózzuk, szárnyas fűszerkeverékkel megszórjuk.

    A hagymát apróra, a paprikát és a kolbászt kis kockákra vágjuk. A krémsajtba keverjük a paprikát, a kolbászt, a hagymát, az őrölt borsot és a sót /ha szükséges/. A tölteléket elosztjuk a csirkemelleken, feltekerjük, 2-2 szelet baconba göngyöljük, majd szorosan alufóliába csavarjuk.

    Tepsibe, vagy grillrácsra tesszük a tekercseket, és közepes lángon 35-40 percet sütjük.

    Sült újkrumplit készítettem mellé.

    Jó étvágyat kívánok hozzá!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá