Lilahagymás túróval töltött csirkemell recept

Hozzávalók:
- 500 g csirkemell
- 250 g (zsírszegény) túró
- 1 fej apróra vágott lilahagyma
- 1 kisebb fej apróra vágott vöröshagyma
- só
- bors
- majoránna
- oregánó
- bazsalikom
Elkészítése:
A csirkemellet felszeleteljük és kiklopfoljuk.
Elkészítjük a túrós tölteléket: a túrót, a hagymákat, a borsot és a sót eldolgozzuk és megtöltjük vele a csirkemellet és feltekerjük. Ha szükséges a végeket fogpiszkálóval rögzítjük.
Ezután a csirketekercseket megszórjuk majoránnával, oregánóval és bazsalikommal, egy csipet borssal és sóval.
Végül előmelegített sütőben aranybarnára sütjük.
Én édesburgonyával tálaltam.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »