Lilahagymás csirkemell recept

Hozzávalók:
- 2 db csirkemell filé
- 1 kávéskanál ételízesítő
- 3 közepes db lila hagyma
- 10 dkg trappista sajt
- 3 dl tejföl
- 3 kávéskanál só
- bors ízlés szerint
- 5 ek napraforgó olaj
Elkészítése:
A csirkemelleket felszeleteljük, megszórjuk sóval és borssal. Olajjal kikent tepsibe tesszük, aláöntünk 1/2 dl vizet, alufóliával letakarjuk és sütjük kb 25 percet.
Közben a lila hagymát 3 ek olajon megpároljuk, a sajtot lereszeljük, majd a tejföllel és a hagymával elkeverjük.
Amikor félig megsült a hús, akkor rákenjük a tejfölös mártást és még 10 percig sütjük fólia nélkül.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »