Belga libabecsinált recept

Hozzávalók:
- 1 liba combja és csontos részei
- 1 evőkanál libazsír
- 1 kiskanál reszelt vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 dl tejföl
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárga
- só
Elkészítés:
A feldarabolt libahúst besózzuk, és a zsírban megpirított vöröshagymán megforgatjuk. Mellédobjuk a fokhagymát, és annyi vízzel öntjük le, amennyi félig ellepi. Lefedve, lassan, jó puhára pároljuk. Tálalás előtt a fokhagymát kidobva belőle, a tojássárgájával elkevert tejfölt a levébe keverjük. Ezzel már csak melegítjük, de nem forraljuk fel.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelttészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »