Kukoricapelyhes rántott csirke recept
 
                            Hozzávalók:
- 1 nagyobb csirke mell
- 1 doboz joghurt
- 1 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- kb. 2 bögre kukoricapehely
- fokhagymás fűszerkeverék, só, erőspista
- olaj a sütéshez
Elkészítése:
A csirkemellet kb. 8 szeletre vágjuk és beszórjuk fűszersóval. A joghurtot összekeverjük a tojással, ízesítjük sóval és ha csípősen szeretjük akkor erős pistával.
Ebben a keverékben pácoljuk a húst legalább 2 órát, de inkább egy éjszakát.
A kukoricapelyhet durvára daráljuk, vagy sodrófával összetörjük, és ebbe forgatjuk meg a joghurtos-tojásos husikat. Sütés előtt érdemes egy kicsit pihentetni, hogy ne legyen nagyon kemény a panír.
Készülhet csirkecombból is, de azt én kiolajozott tepsibe rakom és sütőben sütöm meg.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
 
				
				Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom » 
				
				Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom » 
				
				12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom » 
				
				Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom » 
				
				12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom » 
				
				10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

 
