Kukoricapelyhes rántott csirke recept

Hozzávalók:
- 1 nagyobb csirke mell
- 1 doboz joghurt
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- kb. 2 bögre kukoricapehely
- fokhagymás fűszerkeverék, só, erőspista
- olaj a sütéshez
Elkészítése:
A csirkemellet kb. 8 szeletre vágjuk és beszórjuk fűszersóval. A joghurtot összekeverjük a tojással, ízesítjük sóval és ha csípősen szeretjük akkor erős pistával.
Ebben a keverékben pácoljuk a húst legalább 2 órát, de inkább egy éjszakát.
A kukoricapelyhet durvára daráljuk, vagy sodrófával összetörjük, és ebbe forgatjuk meg a joghurtos-tojásos husikat. Sütés előtt érdemes egy kicsit pihentetni, hogy ne legyen nagyon kemény a panír.
Készülhet csirkecombból is, de azt én kiolajozott tepsibe rakom és sütőben sütöm meg.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »