Krumplis-fűszeres csirkecomb recept
Hozzávalók:
- 3 db egész csirkecomb
- 4 db paradicsom
- 3 gerezd fokhagyma
- só
- őrölt fekete bors
- szárnyas fűszerkeverék
- 1 kg burgonya
Elkészítése:
A húst a csontól levágjuk, majd csíkokra szeljük. Serpenyőben olajat melegítünk és hirtelen elősütjük, majd sózzuk, borsozzuk, a fokhagymát is hozzáadjuk és lefedve 15 percig pároljuk. Ha kész hozzáadjuk a paradicsomokat, melyeket négybe vágtunk. A krumplit meghámozzuk, felkockázzuk és olajban kisütjük. Mikor a hús és a krumpli is kész akkor az egészet alaposan összeforgatjuk, és már tálalhatjuk is.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Klasszikus karácsonyi sütemények-az ünnep elmaradhatatlan ízei
Ebben a gyűjteményben a magyar süteménytradíció legnagyobb kedvenceit talál
Tovább olvasom »
Klasszikusok újragondolva-az íz ugyanaz, a forma egyszerűbb és gyorsabb
A nagy kedvencek hangulata semmit sem változott, mégis modernebb, könnyebbe
Tovább olvasom »
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »

