Kolbászos csirkemell recept

Hozzávalók:
- csirkemell
- szárnyas vagy magyaros fűszerkeverék
- kolbász
- lilahagyma
- reszelt sajt (lehet füstölt is)
- olaj
Elkészítése:
A csirkemellet szeletekre vágjuk, majd a fűszerkeverékkel megszórjuk. A kiolajozott tepsibe szorosan egymás mellé fektetjük, a tetejére lilahagymakarikákat és kolbászkarikákat rakunk. A sütés közben a kolbászból kifolyó finom szaft átjárja majd a csirkemellet és nagyon finom lesz tőle. Az egészet megszórjuk a reszelt sajttal és 30-40 percre betesszük sülni.Jó étvágyat mindenkinek hozzá!
Sztori: A kolbász és a hagyma mellett tehetünk még rá kukoricát,gombát, pritaminpaprikát, de elkészítettem már egy-két vékony baconszalonna csíkkal is. Isteni volt úgyis. A füstölt sajt pedig csak növeli az élvezetét. A családom kedvence!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »