Kolbászos csirkemell recept
 
                            Hozzávalók:
- csirkemell
- szárnyas vagy magyaros fűszerkeverék
- kolbász
- lilahagyma
- reszelt sajt (lehet füstölt is)
- olaj
Elkészítése:
A csirkemellet szeletekre vágjuk, majd a fűszerkeverékkel megszórjuk. A kiolajozott tepsibe szorosan egymás mellé fektetjük, a tetejére lilahagymakarikákat és kolbászkarikákat rakunk. A sütés közben a kolbászból kifolyó finom szaft átjárja majd a csirkemellet és nagyon finom lesz tőle. Az egészet megszórjuk a reszelt sajttal és 30-40 percre betesszük sülni.Jó étvágyat mindenkinek hozzá!
Sztori: A kolbász és a hagyma mellett tehetünk még rá kukoricát,gombát, pritaminpaprikát, de elkészítettem már egy-két vékony baconszalonna csíkkal is. Isteni volt úgyis. A füstölt sajt pedig csak növeli az élvezetét. A családom kedvence!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
 
				
				Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom » 
				
				Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom » 
				
				12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom » 
				
				Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom » 
				
				12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom » 
				
				10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

 
