Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Kókuszos csirkecomb recept

Kókuszos csirkecomb
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 4 egész csirkecomb
    • 2 cseresznyepaprika (savanyú, csípős), lehet chilivel helyettesíteni
    • 6 ek szójaszósz
    • 2-3 ek méz
    • őrölt bors
    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • liszt
    • 1 csomag kókuszreszelék
    • olaj
    • fokhagymasó

    Elkészítése:

    A combok bőrét lehúzzuk, majd kettévágjuk és fokhagymasós vízben félig puhára főzzük.

    A paprika magjait eltávolítjuk és apró darabokra vágjuk, majd összekeverjük a szójaszósszal, a mézzel, és egy csipet borssal. A combokat a pácba forgatjuk és 1,5-2 órára hűtőbe tesszük, közben párszor forgassuk át. Ezután a húst először a lisztben, majd a tojásban végül a kókuszreszelékben megforgatjuk. Forró olajban barnára sütjük

    Én sütőtökös burgonyapürét készítettem hozzá.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá