Kókuszos csirkecomb recept

Hozzávalók:
- 4 egész csirkecomb
- 2 cseresznyepaprika (savanyú, csípős), lehet chilivel helyettesíteni
- 6 ek szójaszósz
- 2-3 ek méz
- őrölt bors
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- liszt
- 1 csomag kókuszreszelék
- olaj
- fokhagymasó
Elkészítése:
A combok bőrét lehúzzuk, majd kettévágjuk és fokhagymasós vízben félig puhára főzzük.
A paprika magjait eltávolítjuk és apró darabokra vágjuk, majd összekeverjük a szójaszósszal, a mézzel, és egy csipet borssal. A combokat a pácba forgatjuk és 1,5-2 órára hűtőbe tesszük, közben párszor forgassuk át. Ezután a húst először a lisztben, majd a tojásban végül a kókuszreszelékben megforgatjuk. Forró olajban barnára sütjük
Én sütőtökös burgonyapürét készítettem hozzá.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »