Kókuszos csirkecomb recept

Hozzávalók:
- 4 egész csirkecomb
- 2 cseresznyepaprika (savanyú, csípős), lehet chilivel helyettesíteni
- 6 ek szójaszósz
- 2-3 ek méz
- őrölt bors
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- liszt
- 1 csomag kókuszreszelék
- olaj
- fokhagymasó
Elkészítése:
A combok bőrét lehúzzuk, majd kettévágjuk és fokhagymasós vízben félig puhára főzzük.
A paprika magjait eltávolítjuk és apró darabokra vágjuk, majd összekeverjük a szójaszósszal, a mézzel, és egy csipet borssal. A combokat a pácba forgatjuk és 1,5-2 órára hűtőbe tesszük, közben párszor forgassuk át. Ezután a húst először a lisztben, majd a tojásban végül a kókuszreszelékben megforgatjuk. Forró olajban barnára sütjük
Én sütőtökös burgonyapürét készítettem hozzá.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »