Kókuszos csirkecomb recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 4 egész csirkecomb
- 2 cseresznyepaprika (savanyú, csípős), lehet chilivel helyettesíteni
- 6 ek szójaszósz
- 2-3 ek méz
- őrölt bors
- 2 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- liszt
- 1 csomag kókuszreszelék
- olaj
- fokhagymasó
Elkészítése:
A combok bőrét lehúzzuk, majd kettévágjuk és fokhagymasós vízben félig puhára főzzük.
A paprika magjait eltávolítjuk és apró darabokra vágjuk, majd összekeverjük a szójaszósszal, a mézzel, és egy csipet borssal. A combokat a pácba forgatjuk és 1,5-2 órára hűtőbe tesszük, közben párszor forgassuk át. Ezután a húst először a lisztben, majd a tojásban végül a kókuszreszelékben megforgatjuk. Forró olajban barnára sütjük
Én sütőtökös burgonyapürét készítettem hozzá.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.