Királyok csirkecombja recept

Hozzávalók:
- 8 db csirkecomb
- 15 dkg sonka
- 3 közepes csemegeuborka
- 2 ek tejföl
- 1 ek ecetes torma
- só ízlés szerint
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS (panírhoz)
- 5 csapott ek finomliszt (panírhoz)
- 5 ek zsemlemorzsa (panírhoz)
Elkészítése:
A sonkát és az uborkát nagyon apróra összevágjuk. Hozzáadjuk a reszelt tormát, tejfölt, ízlés szerint sót.
A combokon lévő bőrt ujjukkal fellazítjuk, a töltelékkel betöltjük, majd a húst besózzuk.
Megtöltött húst először lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába mártjuk, és forró olajban kisütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »