Királyok csirkecombja recept

Hozzávalók:
- 8 db csirkecomb
- 15 dkg sonka
- 3 közepes csemegeuborka
- 2 ek tejföl
- 1 ek ecetes torma
- só ízlés szerint
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS (panírhoz)
- 5 csapott ek finomliszt (panírhoz)
- 5 ek zsemlemorzsa (panírhoz)
Elkészítése:
A sonkát és az uborkát nagyon apróra összevágjuk. Hozzáadjuk a reszelt tormát, tejfölt, ízlés szerint sót.
A combokon lévő bőrt ujjukkal fellazítjuk, a töltelékkel betöltjük, majd a húst besózzuk.
Megtöltött húst először lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába mártjuk, és forró olajban kisütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »