Kínai hús recept

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 4 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 tk só
- 1 kk őröl bors
- 1 kk majoránna
- 1 kk pirospaprika
- 2 tk mustár
- 2 tk ketcup
- 1 ek olaj
- 3 ek liszt
- 3gerezd reszelt fokhagyma
- 1kg csirke vagy pulyka mell szeletelve.
Elkészítése:
A hozzávalókat összekeverjük, a húsokat beleforgatjuk, lezárjuk és 2-3napig hűtőben érlelni. Ujjnyi olajon kisütni mind két oldalát, úgy hogy szép kérget kapjon a hús. Én egy széles lapos kiszedővel és villa segítségével forgatom meg! Nagyon finom!Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »