Kijevi csirkemell recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 csirkemellfilé
- 25 dkg vaj
- 1 újhagyma
- 1 csokor finomra vágott zöldpetrezselyem
- 1 csipet só
- 1 csipet bors
- 4 ek liszt
- 12 ek zsemlemorzsa
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 5 dl étolaj
Elkészítése:
A melleket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk.
A puha vajat összekeverjük a felaprított újhagymával és a petrezselyemmel. Bekenjük vele a csirkemelleket, feltekerjük, és hústűvel rögzítjük.
Szokásos módon panírozzuk, lisztbe, tojásba, majd zsemlemorzsába.
Forró olajban szép pirosra kisütjük. Sült burgonyával tálaljuk.
A kijevi csirkemell kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 19 g
Szénhidrát: 7 g
Zsír: 14 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »