Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Ketchupos, mézes csirkecombok recept

Ketchupos, mézes csirkecombok
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 6 db csirkecomb
    • 2 evőkanál méz
    • 2 dl ketchup
    • 1 dl étolaj
    • 1 mk. őrölt bors
    • 3-4 gerezd fokhagyma
    • 1 tk. szárnyas fűszerkeverék

    Elkészítése:

    A csirkecombokat megtisztítjuk, megmossuk, sózzuk.

    Az olajat elkeverjük a fűszerekkel és az átnyomott fokhagymával. A combokra öntjük a fűszeres olajat, és legalább 1 órára a hűtőbe tesszük. Még jobb, ha a pácolást előző nap végezzük.

    A combokat tepsibe tesszük, ráöntjük a páclevet. A tepsit lefóliázzuk, és előmelegített sütőben kb. 1 órát sütjük, amíg a hús megpuhul, majd levesszük a fóliát, megkenjük a mézes ketchuppal és a combokat szép pirosra sütjük. Többször ellenőrizzük, mert könnyen megég!

    Köretnek kukoricás rizst és készítettem mellé.

    Jó étvágyat kívánok hozzá!

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá