Ketchupos, mézes csirkecombok recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 6 db csirkecomb
- 2 evőkanál méz
- 2 dl ketchup
- 1 dl étolaj
- 1 mk. őrölt bors
- só
- 3-4 gerezd fokhagyma
- 1 tk. szárnyas fűszerkeverék
Elkészítése:
A csirkecombokat megtisztítjuk, megmossuk, sózzuk.
Az olajat elkeverjük a fűszerekkel és az átnyomott fokhagymával. A combokra öntjük a fűszeres olajat, és legalább 1 órára a hűtőbe tesszük. Még jobb, ha a pácolást előző nap végezzük.
A combokat tepsibe tesszük, ráöntjük a páclevet. A tepsit lefóliázzuk, és előmelegített sütőben kb. 1 órát sütjük, amíg a hús megpuhul, majd levesszük a fóliát, megkenjük a mézes ketchuppal és a combokat szép pirosra sütjük. Többször ellenőrizzük, mert könnyen megég!
Köretnek kukoricás rizst és készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »