Ketchupos, mézes csirkecombok recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 6 db csirkecomb
- 2 evőkanál méz
- 2 dl ketchup
- 1 dl étolaj
- 1 mk. őrölt bors
- só
- 3-4 gerezd fokhagyma
- 1 tk. szárnyas fűszerkeverék
Elkészítése:
A csirkecombokat megtisztítjuk, megmossuk, sózzuk.
Az olajat elkeverjük a fűszerekkel és az átnyomott fokhagymával. A combokra öntjük a fűszeres olajat, és legalább 1 órára a hűtőbe tesszük. Még jobb, ha a pácolást előző nap végezzük.
A combokat tepsibe tesszük, ráöntjük a páclevet. A tepsit lefóliázzuk, és előmelegített sütőben kb. 1 órát sütjük, amíg a hús megpuhul, majd levesszük a fóliát, megkenjük a mézes ketchuppal és a combokat szép pirosra sütjük. Többször ellenőrizzük, mert könnyen megég!
Köretnek kukoricás rizst és készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »