Kemencés kacsacombok cseréptálban recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 8 db kacsacomb
- 1,5 kg burgonya
- 4 db lila hagyma
- 1 kávéskanál majoranna
- 1 kávéskanál kakukkfű
- 1 kávéskanál borsikafű
- 2 db alma
- 1 dl rozébor
- só
Elkészítése:
A combokat megtisztítom, bedörzsölöm sóval, megszórom a fűszerekkel és fél órára hűtőbe teszem.
A cseréptálat 15 percre vízbe teszem, a krumplit, hagymát meghámozom.
A tál aljába szeletelem a krumplit és a megtisztított lila hagymát és megsózom.
Ráteszem a befűszerezett combokat, elhelyezem rajta a cikkekre vágott almát.
Aláöntöm a bort, lefedem és kemencébe tolom.
300 fokon 120 percig sütöm, az utolsó 10 percben leveszem a fedelét és kicsit megpirítom.
Párolt káposztával és a vele sült körettel tálalom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »