Kemencés csirkecombok cseréptálban recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 6 db csirkecomb
- 1 kg burgonya
- 2 db lilahagyma
- 1/2 csomag szárnyas grillfűszer
- 1 dl rozébor
- só
Elkészítése:
A combokat megtisztítom, bedörzsölöm sóval és fél órára hűtőbe teszem.
A cseréptálat 15 percre vízbe teszem, a krumplit meghámozom.
A tál aljába szeletelem a krumplit és a megtisztított lilahagymát és megsózom.
Elhelyezem rajta a befűszerezett combokat, aláöntöm a bort, lefedem és kemencébe tolom.
300 fokon 90 percig sütöm, az utolsó 10 percben leveszem a fedelét és kicsit megpirítom.
Párolt káposztával és a vele sült hagymás krumpli körettel tálalom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »
Karácsonyi köretötletek: 16 biztos választás az ünnepi asztalra
A karácsonyi főételek mellett a köreteknek is fontos szerep jut az ünnepi a
Tovább olvasom »
12 karácsonyi aprósüti, ami meghitté varázsolja az ünnepet
A karácsonyi hangulatot nemcsak a díszek és a fények, hanem az édes illatok
Tovább olvasom »
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »

