Kemencés csirkecombok cseréptálban recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 6 db csirkecomb
- 1 kg burgonya
- 2 db lilahagyma
- 1/2 csomag szárnyas grillfűszer
- 1 dl rozébor
- só
Elkészítése:
A combokat megtisztítom, bedörzsölöm sóval és fél órára hűtőbe teszem.
A cseréptálat 15 percre vízbe teszem, a krumplit meghámozom.
A tál aljába szeletelem a krumplit és a megtisztított lilahagymát és megsózom.
Elhelyezem rajta a befűszerezett combokat, aláöntöm a bort, lefedem és kemencébe tolom.
300 fokon 90 percig sütöm, az utolsó 10 percben leveszem a fedelét és kicsit megpirítom.
Párolt káposztával és a vele sült hagymás krumpli körettel tálalom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »