Kemencés csirkecombok cseréptálban recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 6 db csirkecomb
- 1 kg burgonya
- 2 db lilahagyma
- 1/2 csomag szárnyas grillfűszer
- 1 dl rozébor
- só
Elkészítése:
A combokat megtisztítom, bedörzsölöm sóval és fél órára hűtőbe teszem.
A cseréptálat 15 percre vízbe teszem, a krumplit meghámozom.
A tál aljába szeletelem a krumplit és a megtisztított lilahagymát és megsózom.
Elhelyezem rajta a befűszerezett combokat, aláöntöm a bort, lefedem és kemencébe tolom.
300 fokon 90 percig sütöm, az utolsó 10 percben leveszem a fedelét és kicsit megpirítom.
Párolt káposztával és a vele sült hagymás krumpli körettel tálalom.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »