Kárpáti borzaska recept

Hozzávalók:
- csirkemell
- 40 dkg burgonya
- só
- bors
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 ek kefir vagy tejföl
- liszt
- petrezselyemzöld
- olaj
- tejföl
- sajt
Elkészítése:
A csirkemellszeleteket kiklopfoljuk,sózzuk,borsozzuk.
A burgonyát apróbb vagy nagyobb lyukú reszelőn lereszeljük, hozzáadjuk a petrezselyemzöldet, tojást, kb 2ek lisztet, 2 ek kefirt vagy tejfölt, összekeverjük.
A mell szeleteket beleforgatjuk és olajban kisütjük. Tálaláskor tejföllel megkenjük, sajttal megszórjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »