Kárpáti borzaska recept

Hozzávalók:
- csirkemell
- 40 dkg burgonya
- só
- bors
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 ek kefir vagy tejföl
- liszt
- petrezselyemzöld
- olaj
- tejföl
- sajt
Elkészítése:
A csirkemellszeleteket kiklopfoljuk,sózzuk,borsozzuk.
A burgonyát apróbb vagy nagyobb lyukú reszelőn lereszeljük, hozzáadjuk a petrezselyemzöldet, tojást, kb 2ek lisztet, 2 ek kefirt vagy tejfölt, összekeverjük.
A mell szeleteket beleforgatjuk és olajban kisütjük. Tálaláskor tejföllel megkenjük, sajttal megszórjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »