Karibi rántott csirkecomb recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 csirkecomb
Páchoz:
- 1 kk curry por
- 2-3 gerezd fokhagyma apróra vágva
- 1 mk cayenne-i bors
- 0,5 dl chili szósz
- 1 ek mustár
- 4 dl tej
- só ízlés szerint
Panírozáshoz:
- 20 dkg rozsliszt
- 3-4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 30 dkg teljes kiőrlésű zsemlemorzsa
Sütéshez:
- étolaj
Elkészítése:
A csirkecombokat lebőröztem, a forgóknál kettévágtam, és egy mélyebb tálba tettem.
Elkészítettem a pácot: a fűszereket, a chili szószt és a mustárt a tejbe kevertem, majd az egészet a combokra öntöttem, és egy napra a hűtőbe tettem.
Másnap a combokat kivettem a pácból, lecsepegtettem, papírtörlőn leszárítottam, és a szokásos módon bepaníroztam.
A combokat bő olajban, közepes lángon megsütöttem.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
A karibi rántott csirkecomb kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 17 g
Szénhidrát: 21 g
Zsír: 6 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelt tészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »