Karfiolos rakottas recept

Hozzávalók:
- 1 fej karfiol
- 60 dkg csirkemell
- 2 db póréhagyma
- 1 fej vöröshagyma
- 1-1 piros pritaminpaprika és zöld paprika
- 1 csokor petrezselyem
- 5 dl tejföl
- só
- bors
- 1 ek. házi ételízesítő
- sűltcsirke fűszerkeverék vagy tetszés szerinti fűszer
Elkészítése:
A karfiolt megmossuk,rózsáira szedjük és ételízesítős vízben puhára főzzük. Lecsepegtetjük,vajazott jénaiba szedjük.
A zöldségeket felaprítjuk és a felkockázott, befűszerezett hússal együtt zsiradékon, serpenyőben megpirítjuk.
A karfiolra lapátoljuk és meglocsoljuk tejföllel.
200 fokon kb 15 perc alatt megsütjük. Tálalás előtt megszórjuk az összevágott petrezselyemmel.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »