Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Kapros csirkemell ragu recept

Kapros csirkemell ragu
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó



  • Hozzávalók:

    • kevés olíva olaj
    • 1 fej vöröshagyma
    • 1 kg csirkemell
    • bors
    • 1 kis csokor kapor
    • 2 ek mustár
    • 4-5 dl főzőtejszín

    Elkészítése:

    Felaprítjuk a hagymát a lehető legkisebbre. A csirkemellet csíkokra szeljük. A kaprot apróra vágjuk.

    Olajon a hagymát üvegesre pároljuk, majd a csíkokra szelt csirkemellet hozzáadjuk a hagymához. Megfűszerezzük sóval, borssal és mielőtt a csirke teljesen készen lesz, hozzáadjuk az apróra vágott kaprot is.

    A mustárt és a tejszínt is hozzáadjuk a végén és néhány perc alatt készre főzzük

    Tipp:

    Én kukoricás rizzsel készítettem el és osztatlan sikert aratott, de krumplival is tálalhatjuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá