Kapros csirkemell ragu recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- kevés olíva olaj
- 1 fej vöröshagyma
- 1 kg csirkemell
- só
- bors
- 1 kis csokor kapor
- 2 ek mustár
- 4-5 dl főzőtejszín
Elkészítése:
Felaprítjuk a hagymát a lehető legkisebbre. A csirkemellet csíkokra szeljük. A kaprot apróra vágjuk.
Olajon a hagymát üvegesre pároljuk, majd a csíkokra szelt csirkemellet hozzáadjuk a hagymához. Megfűszerezzük sóval, borssal és mielőtt a csirke teljesen készen lesz, hozzáadjuk az apróra vágott kaprot is.
A mustárt és a tejszínt is hozzáadjuk a végén és néhány perc alatt készre főzzük
Tipp:
Én kukoricás rizzsel készítettem el és osztatlan sikert aratott, de krumplival is tálalhatjuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.