Kapros csirkemell ragu recept

Hozzávalók:
- kevés olíva olaj
- 1 fej vöröshagyma
- 1 kg csirkemell
- só
- bors
- 1 kis csokor kapor
- 2 ek mustár
- 4-5 dl főzőtejszín
Elkészítése:
Felaprítjuk a hagymát a lehető legkisebbre. A csirkemellet csíkokra szeljük. A kaprot apróra vágjuk.
Olajon a hagymát üvegesre pároljuk, majd a csíkokra szelt csirkemellet hozzáadjuk a hagymához. Megfűszerezzük sóval, borssal és mielőtt a csirke teljesen készen lesz, hozzáadjuk az apróra vágott kaprot is.
A mustárt és a tejszínt is hozzáadjuk a végén és néhány perc alatt készre főzzük
Tipp:
Én kukoricás rizzsel készítettem el és osztatlan sikert aratott, de krumplival is tálalhatjuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »