Kacsasült recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1 egész kacsa
- só ízlés szerint
- víz
Elkészítése:
A húst jól átmossuk, megszárítjuk és ízlés szerint besózzuk.
Pár percig állni hagyjuk, majd egy mélyebb tepsibe tesszük és annyi vizet öntünk alá, hogy félig ellepje.
A tepsit lefedjük és előmelegített sütőben addig pároljuk, amíg a hús jól átpuhul. Ezután fedő nélkül szép pirosra sütjük. Ha az egyik oldalával megvagyunk, megforgatjuk.
Tört burgonyával, párolt káposztával tálaljuk
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »

