Kacsa- és libasült recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kacsamell
- 4 kacsacomb
- 1 libamell
- 2 libacomb
- 2 tk morzsolt majoránna
- 1 tk kakukkfű
- 2 dl száraz fehérbor
- ízlés szerint őrölt fekete bors
- ízlés szerint só
Elkészítése:
A combokat és a mellet sóval, borssal bedörzsölöm, a húsos felét fűszerezem majoránnával és kakukkfűvel.
Egy tepsibe egymás mellé rakom a húsokat, aláöntöm a bort. Alufóliával lefedve, 200 fokon 80 percig sütöm, majd a fóliát levéve, még 15 perc alatt ropogósra sütöm a bőrét.
Tipp:
A fagyasztóláda mélye sokszor kincseket rejt, amiért érdemes néha feltúrni. Szerencsére húsoknál mindig ráírom a csomagra mi van benne, ezért nem ér meglepetés. Kacsa-, libamelleket és combokat leltem, amiért érdemes volt felfűteni a kemencét. Az eredmény pedig itt látható.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 30 perc és kész a tökéletes menü? Igen!
Ebédre vagy vacsorára ajánljuk ezt az ízletes összeállítást: krémleves, két
Tovább olvasom »