Joghurtban pácolt rántott csirkecomb recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 4 db csirkecomb
- 2 dl joghurt
- só
- őrölt fehér bors
- őrölt chili
- szárnyas fűszer
- curry
- 2 gerezd fokhagyma
- kukoricaliszt
- tojás
- zsemlemorzsa és apróra tört kukorica pehely 1-1 arányú keveréke
- étolaj
Elkészítése:
A csirkecombok bőrét lehúzzuk, a combokat a forgóknál ketté vágjuk. A húst 2-3 helyen csontig bevágjuk. A fokhagymát lereszeljük vagy fokhagymanyomón átnyomjuk.
A combokat sózzuk. A fűszereket elkeverjük a joghurttal.
A combokat műanyag zacskóba tesszük, ráöntjük a fűszeres joghurtot. A zacskó száját bekötjük és jól összerázzuk, hogy a pác mindenhol érje a combokat. A zacskót hűtőbe tesszük 1-2 órára, de még jobb ha egy napra!
A combokat kivesszük a zacskóból, lecsepegtetjük, papírtörlővel letörölgetjük majd kukoricalisztbe, felvert tojásba és a zsemlemorzsa, kukoricapehely keverékbe panírozzuk.
Bő olajban közepes lángon megsütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.