Joghurtban pácolt rántott csirkecomb recept

Hozzávalók:
- 4 db csirkecomb
- 2 dl joghurt
- só
- őrölt fehér bors
- őrölt chili
- szárnyas fűszer
- curry
- 2 gerezd fokhagyma
- kukoricaliszt
- tojás
- zsemlemorzsa és apróra tört kukorica pehely 1-1 arányú keveréke
- étolaj
Elkészítése:
A csirkecombok bőrét lehúzzuk, a combokat a forgóknál ketté vágjuk. A húst 2-3 helyen csontig bevágjuk. A fokhagymát lereszeljük vagy fokhagymanyomón átnyomjuk.
A combokat sózzuk. A fűszereket elkeverjük a joghurttal.
A combokat műanyag zacskóba tesszük, ráöntjük a fűszeres joghurtot. A zacskó száját bekötjük és jól összerázzuk, hogy a pác mindenhol érje a combokat. A zacskót hűtőbe tesszük 1-2 órára, de még jobb ha egy napra!
A combokat kivesszük a zacskóból, lecsepegtetjük, papírtörlővel letörölgetjük majd kukoricalisztbe, felvert tojásba és a zsemlemorzsa, kukoricapehely keverékbe panírozzuk.
Bő olajban közepes lángon megsütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »