Joghurtban pácolt rántott csirkecomb recept

Hozzávalók:
- 4 db csirkecomb
- 2 dl joghurt
- só
- őrölt fehér bors
- őrölt chili
- szárnyas fűszer
- curry
- 2 gerezd fokhagyma
- kukoricaliszt
- tojás
- zsemlemorzsa és apróra tört kukorica pehely 1-1 arányú keveréke
- étolaj
Elkészítése:
A csirkecombok bőrét lehúzzuk, a combokat a forgóknál ketté vágjuk. A húst 2-3 helyen csontig bevágjuk. A fokhagymát lereszeljük vagy fokhagymanyomón átnyomjuk.
A combokat sózzuk. A fűszereket elkeverjük a joghurttal.
A combokat műanyag zacskóba tesszük, ráöntjük a fűszeres joghurtot. A zacskó száját bekötjük és jól összerázzuk, hogy a pác mindenhol érje a combokat. A zacskót hűtőbe tesszük 1-2 órára, de még jobb ha egy napra!
A combokat kivesszük a zacskóból, lecsepegtetjük, papírtörlővel letörölgetjük majd kukoricalisztbe, felvert tojásba és a zsemlemorzsa, kukoricapehely keverékbe panírozzuk.
Bő olajban közepes lángon megsütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »