Háromsajtos csirkemell recept

Hozzávalók:
- 1 kg csirkemell filé
- 1/2 szál póréhagyma
- 6 dkg márványsajt
- 10 dkg ementáli sajt
- 10 dkg edami sajt
- 2 dl főzőtejszín
- só
- bors
- szerecsendió
Elkészítése:
A csirkemellet felszeleteljük hosszában, majd borsozzuk, sózzuk és kevés zsiradékon megpirítjuk.
A sajtokat feldaraboljuk, tejszínnel és kevés vízzel feltesszük főni. Amikor felolvadt, akkor megkóstoljuk a sósságát (változóan sósak a sajtok), ha kell akkor ízesítjük, szerecsendiót reszelünk bele. Amikor a csirkemellet elkészítettük a hátramaradt zsiradékon a felkarikázott hagymát is megpirítjuk, majd a húsra halmozzuk. A szószt tálaláskor öntjük a csirkére.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »