Háromsajtos csirkemell recept

Hozzávalók:
- 1 kg csirkemell filé
- 1/2 szál póréhagyma
- 6 dkg márványsajt
- 10 dkg ementáli sajt
- 10 dkg edami sajt
- 2 dl főzőtejszín
- só
- bors
- szerecsendió
Elkészítése:
A csirkemellet felszeleteljük hosszában, majd borsozzuk, sózzuk és kevés zsiradékon megpirítjuk.
A sajtokat feldaraboljuk, tejszínnel és kevés vízzel feltesszük főni. Amikor felolvadt, akkor megkóstoljuk a sósságát (változóan sósak a sajtok), ha kell akkor ízesítjük, szerecsendiót reszelünk bele. Amikor a csirkemellet elkészítettük a hátramaradt zsiradékon a felkarikázott hagymát is megpirítjuk, majd a húsra halmozzuk. A szószt tálaláskor öntjük a csirkére.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »