Háromsajtos csirkemell recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Drága
Hozzávalók:
- 1 kg csirkemell filé
- 1/2 szál póréhagyma
- 6 dkg márványsajt
- 10 dkg ementáli sajt
- 10 dkg edami sajt
- 2 dl főzőtejszín
- só
- bors
- szerecsendió
Elkészítése:
A csirkemellet felszeleteljük hosszában, majd borsozzuk, sózzuk és kevés zsiradékon megpirítjuk.
A sajtokat feldaraboljuk, tejszínnel és kevés vízzel feltesszük főni. Amikor felolvadt, akkor megkóstoljuk a sósságát (változóan sósak a sajtok), ha kell akkor ízesítjük, szerecsendiót reszelünk bele. Amikor a csirkemellet elkészítettük a hátramaradt zsiradékon a felkarikázott hagymát is megpirítjuk, majd a húsra halmozzuk. A szószt tálaláskor öntjük a csirkére.
Forrás: https://iz-leloma.blogspot.hu/
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.