Hamis csirkecombok recept
Hozzávalók:
- 20 dkg csirkemellfilé
- 40 dkg liszt
- 4 dl víz
- 1 leveskocka
- 2 ek margarin
- 1 vöröshagyma
- 15 dkg ömlesztett sajt
- 1 mk mustár
- petrezselyemzöld
- só
- bors
- zsemlemorzsa
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - olaj a sütéshez
Elkészítése:
A 4 dl vízben feloldjuk a leveskockát, hozzáadjuk az apróra felkockázott csirkemellet, a hagymát, és 10percig főzzük.
Leszűrjük, és a levet visszaöntjük a tálba, a húst félretesszük.
A léhez hozzáadjuk a margarint, majd kevergetve a lisztet is. Az így kapott tésztát hagyjuk hűlni, közben pedig elkészítjük a tölteléket.
A húshoz hozzáadjuk a sót, a borsot, a mustárt, a felaprított petrezselymet és az ömlesztett sajtot. Jól összedolgozzuk.
A kihűlt tésztából kis gombócokat formálunk. Elnyújtjuk, közepébe helyezünk az elkészített masszából, és comb alakúra formáljuk.
Ezután felvert tojásba, majd zsemlemorzsába forgatjuk, és forró olajban kisütjük.
A hamis csirkecombok kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 9 g
Szénhidrát: 24 g
Zsír: 6 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »
Márton-napi lakoma: 10 libás finomság, amit ki kell próbálnod
Márton napján hagyományosan libát eszünk és újbort kóstolunk, hiszen a néph
Tovább olvasom »
Golyó‑desszertek percek alatt: 8 sütés nélküli finomság
Ha gyorsan kell valami édes kényeztetés, amiben nincs sütő használat, akkor
Tovább olvasom »
Szaftos, omlós, fűszeres – 12 sertéshúsos étel, amit újra és újra elkészítenél
Ha valami igazán laktató és ízletes fogásra vágysz, a sertéshúsos receptek
Tovább olvasom »
Villámreceptek húsimádóknak és rohanóknak
Ebben a válogatásban olyan fogásokat találsz, amit gyorsan elkészíthetsz: l
Tovább olvasom »
Madeleine-válogatás: 6 variáció egy süteményre
A madeleine az a sütemény, ami mellett könnyű elidőzni. Nem hivalkodó, még
Tovább olvasom »

