Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Hagymás kacsamáj recept

Hagymás kacsamáj
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 60 dkg kacsamáj
    • 8 dkg vöröshagyma
    • őrölt fekete bors
    • majoránna
    • köménymag
    • 4 dkg kacsazsír

    Elkészítése:

    A kacsamájat megtisztítjuk, megmossuk, vastagabb szeletekre vágjuk, vagy akár egészben is hagyhatjuk.

    Meghintjük őrölt fekete borssal, majoránnával, köménymaggal. Kevés zsíron megsütjük a májat, majd kivéve a zsírból félretesszük.

    A visszamaradt zsíron aranysárgára pirítjuk a karikára vágott hagymát.

    A már megsült májat és a pirított hagymát tálra rakjuk, saját levével leöntjük és megsózzuk, őrölt paprikával hintjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá