Hagymás kacsamáj

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hagymás kacsamáj

Hozzávalók:

  • 60 dkg kacsamáj
  • 8 dkg vöröshagyma
  • őrölt fekete bors
  • majoránna
  • köménymag
  • 4 dkg kacsazsír

Elkészítése:

A kacsamájat megtisztítjuk, megmossuk, vastagabb szeletekre vágjuk, vagy akár egészben is hagyhatjuk.

Meghintjük őrölt fekete borssal, majoránnával, köménymaggal. Kevés zsíron megsütjük a májat, majd kivéve a zsírból félretesszük.

A visszamaradt zsíron aranysárgára pirítjuk a karikára vágott hagymát.

A már megsült májat és a pirított hagymát tálra rakjuk, saját levével leöntjük és megsózzuk, őrölt paprikával hintjük.