Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Hagymaágyon sült fűszeres csirkecombok recept

Hagymaágyon sült fűszeres csirkecombok
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
150 perc
Mennyiség:
3 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 3 egész csirkecomb
    • 3 nagy fej vöröshagyma
    • 2 gerezd fokhagyma
    • 1 tk só
    • 0,5 kk őrölt bors
    • 0,5 dl olaj

    Elkészítése:

    A vöröshagymát és a húst is alaposan megtisztítjuk, előbbit karikára vágjuk. Egy kisebb méretű tepsibe öntjük az olajat, beleszórjuk a hagymakarikákat.

    A fokhagymát lezúzzuk és bedörzsöljük vele a combokat. A hagymaágyra fektetjük.

    Meghintjük sóval, borssal. Közéjük öntünk kb. 0,5 dl vizet.

    Alufóliával lefedjük és hideg sütőbe tolva 220 fokon 90 percet puhítjuk. A fóliát eltávolítva további 35 percet pirítjuk. Félidőben megfordítjuk a husikat, hogy mindkét oldaluk kellőképpen megpiruljon.

    Melegen, tarhonya körettel és ízlés szerint sült hagymával kínáljuk.

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá