Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Grillezett currys csirkeszárnyak nyárson recept

Grillezett currys csirkeszárnyak nyárson
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó



  • Hozzávalók:

    • 20 db csirkeszárny
    • só, őrölt bors
    • mustár
    • curry fűszerkeverék
    • kevés étolaj a pácoláshoz

    Elkészítése:

    A szárnyakat tanácsos előző nap bepácolni, mert úgy jobban magába issza a fűszereket.

    A bepácolt szárnyakat marokra fogjuk úgy, hogy az kiegyenesedjen. Alulról bambuszpálcát szúrunk bele, ami miatt a sütés során is megtartja formáját, könnyen kezelhető lesz a grillrácson, valamint látványos, könnyen fogyasztható végeredményhez jutunk.

    Grillrácson vagy tárcsán megsütjük.

    Tipp:

    Lehet mézes keverékkel is pácolni, amivel ropogósabb lesz a szárny kívülről.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá