Grillezett csirkecomb recept

Hozzávalók:
Személyenként:
- 2 csirkecomb
- 1 nagy csipet fűszerkeverék
Elkészítése:
Előző este a combokat száraz pácba tesszük. Minden combot jó alaposan bedörzsölünk a fűszerrel, majd egy jól zárható tálban betesszük a hűtőbe éjszakára.
Másnap a parázsló, de már nem égő faszén fölötti rácsra helyezzük a combokat, majd mindkét oldalát szép aranybarnára sütjük.
Tipp:
Persze meg lehet sütni bent a gázon is a szokásos módon.
Aki ragaszkodik a nedves páchoz, az keverhet be rá 2-3 dl olajba 2-3 zúzott fokhagymát, és ezzel öntse le, a már befűszerezett combokat. Így is nagyon finom.
Fűszerkeverék: https://receptneked.hu/befozes/gyros-fuszerkeverek/
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »