Grillezett csirkecomb recept

Hozzávalók:
Személyenként:
- 2 csirkecomb
- 1 nagy csipet fűszerkeverék
Elkészítése:
Előző este a combokat száraz pácba tesszük. Minden combot jó alaposan bedörzsölünk a fűszerrel, majd egy jól zárható tálban betesszük a hűtőbe éjszakára.
Másnap a parázsló, de már nem égő faszén fölötti rácsra helyezzük a combokat, majd mindkét oldalát szép aranybarnára sütjük.
Tipp:
Persze meg lehet sütni bent a gázon is a szokásos módon.
Aki ragaszkodik a nedves páchoz, az keverhet be rá 2-3 dl olajba 2-3 zúzott fokhagymát, és ezzel öntse le, a már befűszerezett combokat. Így is nagyon finom.
Fűszerkeverék: https://receptneked.hu/befozes/gyros-fuszerkeverek/
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »