Göngyölt hús recept
Hozzávalók:
- 1 kg csirkemell
- 5
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 1 hagyma
- só
- bors
- majoránna
- szárnyas fűszer
- 1-2 ek olaj
Elkészítése:
A csirkemelleket vékonyra felszeleteljük, szárnyas fűszerrel beszórjuk, majd állni hagyjuk.
Addig a tojásokból és a hagymából rántottát készítünk, fűszerezzük.
A hússzeletekbe betekerjük a tojást, majd kiolajozott tepsibe rakosgatjuk.
Kb. 170-180 fokon kb 30 perc alatt megsütjük.
Sült krumplival tálaljuk.
Nálunk ez az egyik kedvenc hétvégi fogás.
A göngyölt hús kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 20 g
Szénhidrát: 1 g
Zsír: 5 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Kekszből álomdesszert – 8 variáció, amit ki kell próbálnod
Ha olyan desszertre vágysz, ami gyorsan elkészül, nem igényel sütőt, de még
Tovább olvasom »
Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »

