Göngyölt hús recept
Hozzávalók:
- 1 kg csirkemell
- 5
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 1 hagyma
- só
- bors
- majoránna
- szárnyas fűszer
- 1-2 ek olaj
Elkészítése:
A csirkemelleket vékonyra felszeleteljük, szárnyas fűszerrel beszórjuk, majd állni hagyjuk.
Addig a tojásokból és a hagymából rántottát készítünk, fűszerezzük.
A hússzeletekbe betekerjük a tojást, majd kiolajozott tepsibe rakosgatjuk.
Kb. 170-180 fokon kb 30 perc alatt megsütjük.
Sült krumplival tálaljuk.
Nálunk ez az egyik kedvenc hétvégi fogás.
A göngyölt hús kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 20 g
Szénhidrát: 1 g
Zsír: 5 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

