Göngyölt csirkemell recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 csirkemellfilé
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 csokor medvehagyma
- 20 dkg trappista sajt
- 20 dkg füstölt sonka
- só
- őrölt fehér bors
- 8 szelet bacon
- 2 ek ecetes torma
- 1 tk szárnyas fűszerkeverék
Elkészítése:
A tojásokat megfőzzük, karikákra vágjuk.
A csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk, és megkenjük ecetes tormával. A sajtot és a füstölt sonkát szeletekre vágjuk.
Mindegyik csirkemellre teszünk 2 csík bacont, 4-5 szelet főtt tojást, egy-egy szelet sajtot és füstölt sonkát, 3-4 levél medvehagymát, majd felgöngyöljük.
A felgöngyölt csirkemelleket olajozott, szárnyas fűszerrel megszórt alufóliára fektetjük, majd szorosan a fóliába csavarjuk.
A tekercseket tepsibe, vagy sütőrácsra tesszük, és előmelegített sütőben 30-40 perc alatt megsütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Tipp:
Köretnek medvehagymás párolt zöldség készült.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »