Gombával-medvehagymával töltött csirkecomb recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Elkészítése: A gombából készítsünk paprikást. Ha kihűlt botmixer segítségével aprítsuk össze, majd keverjük össze a zsemlékkel, medvehagymával, főtt tojásokkal, fűszerekkel végül a nyers tojással.
A csirkecombokat mossuk meg és papírtörlő segítségével szárítsuk meg. Fűszerezzük be kívül és a bőre alatt is. (masszírozzuk bele a fűszereket). Ezután töltsük meg a töltelékkel.
Érdemes sütés előtt néhány órával így előkészíteni, mert az a néhány óra csodákat tesz vele.
Kiolajozott tepsibe tegyük a töltött combokat, közéjük tehetünk nagyobb hasábokra vágott burgonyát is, így letudjuk a köretet is.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.