Gombával-medvehagymával töltött csirkecomb recept
Ők is elkészítették

Elkészítése: A gombából készítsünk paprikást. Ha kihűlt botmixer segítségével aprítsuk össze, majd keverjük össze a zsemlékkel, medvehagymával, főtt tojásokkal, fűszerekkel végül a nyers tojással.
A csirkecombokat mossuk meg és papírtörlő segítségével szárítsuk meg. Fűszerezzük be kívül és a bőre alatt is. (masszírozzuk bele a fűszereket). Ezután töltsük meg a töltelékkel.
Érdemes sütés előtt néhány órával így előkészíteni, mert az a néhány óra csodákat tesz vele.
Kiolajozott tepsibe tegyük a töltött combokat, közéjük tehetünk nagyobb hasábokra vágott burgonyát is, így letudjuk a köretet is.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »