Gombával-medvehagymával töltött csirkecomb

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Gombával-medvehagymával töltött csirkecomb

Hozzávalók:

  • 3-4 csirkecomb
  • 50 dkg csiperke (legjobb a barna),
  • csomag medvehagyma
  • 2 főtt tojás
  • 1 nyers tojás
  • bors
  • majoránna
  • rozmaring
  • pirospaprika
  • 2-3 szelet tejben áztatott fehér kenyér
  • 1 fej vöröshagyma

Elkészítése: A gombából készítsünk paprikást. Ha kihűlt botmixer segítségével aprítsuk össze, majd keverjük össze a zsemlékkel, medvehagymával, főtt tojásokkal, fűszerekkel végül a nyers tojással.

A csirkecombokat mossuk meg és papírtörlő segítségével szárítsuk meg. Fűszerezzük be kívül és a bőre alatt is. (masszírozzuk bele a fűszereket). Ezután töltsük meg a töltelékkel.

Érdemes sütés előtt néhány órával így előkészíteni, mert az a néhány óra csodákat tesz vele.
Kiolajozott tepsibe tegyük a töltött combokat, közéjük tehetünk nagyobb hasábokra vágott burgonyát is, így letudjuk a köretet is.