Gombás,baconos töltött csirkecombok recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 6 db csirkecomb
- 20 dkg bacon szalonna
- 2 fej vöröshagyma
- 20 dkg gomba
- 4 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 2 db zsemle
- 2 dl tej
- só ízlés szerint
- 1 mk őrölt bors
- 1 mk szárnyas fűszerkeverék
- 1 csipet őrölt chili
- 1 mk. őrölt kömény
- ½ cs petrezselyemzöld
- 0,5 dl olaj
Elkészítése:
A gombát megmossuk. A tojásokból hármat megfőzünk, felkockázzuk. A fűszereket /bors,szárnyas fűszer,chili,őrölt kömény,/elkeverjük az olajjal.
A csirkecombokat megtisztítjuk, megmossuk, kívül-belül besózzuk. A szalonnát, hagymát és a gombát kis kockákra a petrezselymet apróra vágjuk. A zsemlét tejbe beáztatjuk, kinyomkodjuk.
A szalonnát kipirítjuk, megdinszteljük rajta a hagymát. Rátesszük a gombát, sózzuk, borsozzuk és addig pároljuk míg elfövi a levét. Hozzákeverjük a kinyomkodott zsemlét, petrezselymet egy egész tojást és a kockákra vágott főtt tojásokat.
A combok bőrét fellazítjuk, majd betöltjük a töltelékkel. A csirkecombokat tepsibe tesszük és megkenjük a fűszeres olajjal. A tepsit lefóliázzuk és előmelegített sütőben egy órát sütjük. Levesszük a fóliát és a combokat szép pirosra sütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »

