Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Gombás,baconos töltött csirkecombok recept

Gombás,baconos töltött csirkecombok
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
110 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 6 db csirkecomb
    • 20 dkg bacon szalonna
    • 2 fej vöröshagyma
    • 20 dkg gomba
    • 4 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 2 db zsemle
    • 2 dl tej
    • só ízlés szerint
    • 1 mk őrölt bors
    • 1 mk szárnyas fűszerkeverék
    • 1 csipet őrölt chili
    • 1 mk. őrölt kömény
    • ½ cs petrezselyemzöld
    • 0,5 dl olaj

    Elkészítése:
    A gombát megmossuk. A tojásokból hármat megfőzünk, felkockázzuk. A fűszereket /bors,szárnyas fűszer,chili,őrölt kömény,/elkeverjük az olajjal.

    A csirkecombokat megtisztítjuk, megmossuk, kívül-belül besózzuk. A szalonnát, hagymát és a gombát kis kockákra a petrezselymet apróra vágjuk. A zsemlét tejbe beáztatjuk, kinyomkodjuk.
    A szalonnát kipirítjuk, megdinszteljük rajta a hagymát. Rátesszük a gombát, sózzuk, borsozzuk és addig pároljuk míg elfövi a levét. Hozzákeverjük a kinyomkodott zsemlét, petrezselymet egy egész tojást és a kockákra vágott főtt tojásokat.

    A combok bőrét fellazítjuk, majd betöltjük a töltelékkel. A csirkecombokat tepsibe tesszük és megkenjük a fűszeres olajjal. A tepsit lefóliázzuk és előmelegített sütőben egy órát sütjük. Levesszük a fóliát és a combokat szép pirosra sütjük.

    Jó étvágyat kívánok hozzá!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá