Gombás-kukoricás csirkemáj recept
 
                            Hozzávalók:
- 60 dkg csirkemáj
- 1 fej közepes hagyma
- 30 dkg szeletelt gomba
- 1 konzerv kukorica
- 4 dl főzőtejszín vagy 450 g tejföl
Elkészítése:
A hagymát megtisztítjuk, apró kockákra vágjuk és kevés zsiradékon megpirítjuk. Hozzáadjuk a szeletelt májat, majd az egészet összekeverjük. Hozzáadjuk a gombát, majd jó alaposan elkeverjük. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. A legvégén hozzáadjuk a kukoricát, felengedjük a tejföllel vagy tejszínnel, majd forrásig főzzük. Köretként rizst tálalhatunk mellé.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
 
				
				Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom » 
				
				Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom » 
				
				12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom » 
				
				Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom » 
				
				12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom » 
				
				10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

