Gombás-kukoricás csirkemáj

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat

Hozzávalók:

  • 60 dkg csirkemáj
  • 1 fej közepes hagyma
  • 30 dkg szeletelt gomba
  • 1 konzerv kukorica
  • 4 dl főzőtejszín vagy 450 g tejföl

Elkészítése:

A hagymát megtisztítjuk, apró kockákra vágjuk és kevés zsiradékon megpirítjuk. Hozzáadjuk a szeletelt májat, majd az egészet összekeverjük. Hozzáadjuk a gombát, majd jó alaposan elkeverjük. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. A legvégén hozzáadjuk a kukoricát, felengedjük a tejföllel vagy tejszínnel, majd forrásig főzzük. Köretként rizst tálalhatunk mellé.